Cupping therapie

Ons hele leven hebben we verklevingen aangemaakt in ons lichaam, dit komt door verkeerde voeding, medicatie etc…. Neem zuivel bijvoorbeeld , dit is enorm slijmvormend en gaat verklevingen maken.

Dus eigenlijk ontstaat er een soort van lijm in ons lichaam waardoor ons bloed niet goed kan stromen en al zeker niet goed kan zuiveren. Hierdoor krijgen we ophopingen, blokkades, ziektes, ongemakken, cellulitis, een huid die er niet gezond uitziet.

Cupping is een vorm van traditionele Chinese en Midden-Oosterse geneeskunde. Met cupping therapie kunnen we dit op een natuurlijke, gezonde en effectieve manier genezen.

Bij een cupping behandeling gaan we ervoor zorgen dat er terug ruimte komt in je lichaam. Je lichaam behandelt het cuppinggebied als een blessure. Het stuurt meer bloed naar het gebied om het natuurlijke genezingsproces te stimuleren. Cupping ruimt de poriën op en maakt de gifstoffen vrij. De verklevingen (de lijm) gaan we als het ware lostrekken door de cups vacuüm te zetten op de huid en zo wordt alles in beweging gebracht.

Het bloed kan opnieuw gaan stromen, er is weer ruimte en er kan terug zuurstofrijk bloed doorkomen.

Het is ook erg belangrijk om nadien bewust om te gaan met je lichaam. Zowel voeding, beweging als mind. Het is een kwestie van je lichaam een tweede kans geven door volledig te zuiveren en een andere levensstijl aan te nemen.

Je gaat soepeler worden, gedaan met rugpijn, zware benen, pijnlijke knieën. Trauma’s en oude pijnen komen eruit en je mag eindelijk gaan loslaten!! Energetisch ga jij je dus ook lichter voelen!

Je gaat er jonger uitzien omdat de huid weer een goede doorbloeding krijgt en alles strakker en elastischer is.

Je organen gaan beter werken door een orgaan massage. Denk maar aan je maag waar altijd van alles op ligt.

Je lymfesysteem kan beter afvoeren en opruimen.

Na cupping:

  • Mensen worden flexibeler, kunnen beter bewegen
  • Energetisch gaan ze zich lichter voelen, trauma’s en blokkades komen los
  • Cellulitis gaat verdwijnen
  • Ze gaan er jonger uitzien
  • De organen gaan beter werken
  • Lymfesysteem kan beter afvoeren en opruimen
  • Etc.